TopGear Magazine 219 (september 2023) ligt nu in winkels en op deurmatten door heel Nederland en België! Met twee elektrische über-SUV’s in de strijd, Travis Pastrana’s knettergekke Subaru Huckster, rijden in een levensgrote Tamiya, een interview met de makers van de nieuwe film Gran Turismo, en meer.

Lotus Eletre vs Tesla Model X

TopGear Magazine 219 inhoud: Lotus Eletre vs Tesla Model X

Foto: © TopGear

Een nieuwe, controversiële Lotus die claimt een van de best rijdende elektro-SUV’s te zijn. Een oudere, controversiële Tesla die 1.020 pk in de mix brengt. Op uw plaatsen, klaar…

Pininfarina Pura Vision

TopGear Magazine 219 inhoud: Pininfarina Pura Vision

Foto: © TopGear

Pininfarina hield zich de afgelopen tijd bezig met de Battista, de hypercar waarmee ze zichzelf als automerk op de kaart zetten. Wat volgt? Een crossover natuurlijk, maar wel een prachtige.

Subaru Huckster

TopGear Magazine 219 inhoud: Travis Pastrana Subaru Huckster

Foto: © TopGear

Vorig jaar zag je deze losgeslagen, van actieve flaps voorziene Subaru in actie in een rokerige video van professioneel rij-malloot Travis Pastrana. Nu nemen wij plaats achter het stuur.

Stationwagens in de VS (met de Audi RS 6 Performance)

TopGear Magazine 219 inhoud: stationwagens in de VS

Foto: © TopGear

In Amerika is men nog verslaafder aan SUV’s en crossovers dan hier, en daarom is de stationwagen er uitgestorven. Hoewel… niet helemaal. We organiseren een kleine meeting met Audi’s heetste.

Tamiya Wild One Max

TopGear Magazine 219 inhoud: Tamiya Wild One Max

Foto: © TopGear

Vroeger reed je de gummetjes onder je radiografische Tamiya vandaan en droomde je dat je er echt in zou passen. Nou, kijk eens aan: daar ga je. Dit is de Tamiya Wild One Max. (Nee, niet op deze foto…)

Drives

Foto: © TopGear

Dus je wilt een sportauto op benzine, zo rauw en zo rap mogelijk. Dat moet haast wel een van deze drie zijn: we zetten de BMW M2 tegenover de Porsche 718 Cayman GT4 en de Audi RS 3. Verder zoeven we in het rond in de Lucid Air Grand Touring en de vernieuwde Polestar 2, jagen we de Mercedes-AMG A 45 S en de MG 4 XPower op en leunen we achterover – door het comfort en door de snelheid – in de BMW Alpina B8 Gran Coupé en de Bentley Continental GTC Azure. Oh, en we jagen de Bowler Defender door het Schotse stof. Iemand moet het doen.

En verder…

Alles over de nieuwe Porsche 911 S/T, Marques Brownlee buigt zich over de Toyota Prius, we stappen in de Pembleton T24 (die eruitziet alsof ie 100 jaar ouder is dan ie is), interviewen de mensen achter de nieuwe Gran Turismo-film en bieden je een voorproefje van onze nieuwe, aankomende online serie, TG2: Cars and Stripes.

Dit en nog veel meer lees je in TopGear Magazine 219. Zorg dus dat je ‘m snel in handen krijgt: spoed je naar de winkel of bestel ‘m nu in onze webshop! Wil je de komende uitgaves van TopGear automatisch thuis ontvangen? Sluit dan hier een abonnement af – voor jezelf of voor een ander – met vette korting of een cool welkomstcadeau. Veel leesplezier!

Foto: © TopGear

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)