Je druilerige nazomer wordt plots een stuk draaglijker, want het is zover: de nieuwe TopGear is uit!

Deze maand gaat het grootste deel van onze aandacht naar een type auto waar iedereen wel iets mee heeft: de hete hatchback. We sprokkelen er maar liefst 28 bij elkaar – inclusief een handvol diesels en iets ruimere (station)versies – laten ze los en kijken geamuseerd toe hoe ze elkaar inmaken. We bezoeken daartoe een testbaan, een circuit en een speciaal voor ons afgezette bergweg. Spektakel verzekerd…

De Jaguar Project 7 lijkt een F-type met een hoop poespas en een hoog prijskaartje, maar is dat wel zo? Er is maar één manier om dat uit te vinden, en geheel toevallig komt daar een hoop bandenrook bij kijken. We bestuderen, bewonderen en rijden de McLaren 675LT; een pijlsnel precisie-instrument en zo ongeveer lijnrecht het tegenovergestelde van de Jaguar.

Uiteraard hebben we nieuws uit Frankfurt voor je, alsook columns van Chris Evans, Ronald Giphart en Robert Doornbos. We rijden met de Porsche 911 GT3 RS, Audi R8 V10 Plus, Jaguar XF, Lotus Evora 400 en dé verkoophit van de komende 3,5 maand: de Mitsubishi Outlander PHEV.

Maar je kent ons: natuurlijk is dit nog lang niet alles wat in je in de nieuwe TopGear kunt vinden. Spoed je dus snel naar de winkel of check je brievenbus! Meer info vind je hier, jezelf of een ander op een abonnement trakteren doe je daar. Veel leesplezier!

Advertentie

Reacties

Meer
Advertentie