De nieuwe TopGear ligt in de winkel! En we pakken deze maand behoorlijk uitgebreid uit, al zeggen we het zelf…

Ford GT

Allereerst natuurlijk die ongelikte bruut die van de cover af spat: de nieuwe Ford GT. We zouden graag zeggen dat we ‘m al uitgebreid gereden hadden, maar nee – voor nu mochten we ‘m enkel van dichtbij bekijken en meerijden naast de mensen die er het meest van afweten. We kunnen je zeggen dat we nu dus écht niet meer kunnen wachten…

Het nieuws van 2017

Er staan een hoop nieuwe modellen op stapel dit jaar. Wij zetten ze even voor je op een rijtje. Althans, dat hebben we geprobeerd. We zijn er vast een paar vergeten.

Lexus LC

Niet alles bij Lexus is hybride. In het geval van de nieuwe LC Coupé is er bijvoorbeeld ook een 500-versie met dikke V8 te bestellen. We zetten de twee nieuwe Lexi naast elkaar en zoeken uit welke beter is. Wat zeg je? Je weet het antwoord al?

Kleine crossovers

De Mazda CX-3 is een van de fijnste kleine SUV’tjes die er rondrijden. En dus wordt ie aan alle kanten uitgedaagd. Bijvoorbeeld door de Toyota C-HR en de Audi Q2. Tijd om deze veelzijdige beestjes eens naast elkaar te zetten.

Ford Fiesta

De gloednieuwe Ford Fiesta werd onlangs onthuld in Keulen. We doken erbovenop, maar natuurlijk niet voordat we een roadtrip vanuit Engeland hadden georganiseerd om er te komen. Met een van de allereerste Fiesta’s, uit de jaren zeventig.

Nog meer?!

Maar natuurlijk. Wat dacht je van een interview met Jenson Button – door onze eigen Eddie Jordan? Of een bezoek aan Bisimoto, een geniale Amerikaanse Nigeriaan die 1.000 pk uit een Honda Insight peutert. We mijmeren over de Bluebird K7, de hoge-snelheidsboot die met zijn Jaguar-gekke bestuurder in de jaren zestig ten onder ging, op jacht naar het snelheidsrecord op water. We doen een rondje door Wales in de Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD. En we rijden onder meer de Mercedes-AMG GT R, Porsche Panamera Turbo, Skoda Kodiaq, Mercedes E-klasse All-Terrain en de Chevrolet Camaro.

TopGear Magazine 140 – haal ‘m nu!

Meer info vind je hier, onze abonnementsaanbiedingen bekijken – inclusief mooie welkomstcadeaus en flinke besparingen – doe je daar. Veel leesplezier!

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie