Het seizoen 20 van TopGear staat bol van de actie, spanning, sensatie en humor. Zorg dus dat deze dvd-box zo snel mogelijk in je verzameling belandt! Bestel 'm nu in onze webshop voor slechts 14,95 euro!

In het twintigste seizoen van ’s werelds meest populaire autoshow zijn Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May weer explosief goed in vorm!

In zes volgepakte afleveringen organiseren de heren een race met een auto tegen een America’s Cup-zeiljacht langs de kust van Nieuw-Zeeland, gaan ze op een zeer wetenschappelijke manier op zoek naar de snelste taxi ter wereld en helpen ze de Europese economische situatie een handje door met drie ‘betaalbare’ supercars door Spanje te knallen.

Ook pakt TopGear het groeiende overstromingsprobleem aan door een auto te ontwerpen die in een hovercraft kan veranderen, onderzoeken ze de populariteit van ‘soft-roaders’ door met caravans in de weer te gaan en testen ze de Jaguar F-type, Range Rover Sport en de nieuwste Londense dubbeldekker-bus in een uitgebreide viering van alle machtige machines die momenteel in Groot-Brittannië worden gemaakt.

Op het circuit worden de BAC Mono, Ford Fiesta ST, Peugeot 208 GTi, Renault Clio R.S. en Mercedes SLS AMG Black Series getest. Daarnaast verwelkomt de show een gloednieuwe schappelijk geprijsde auto waarin de bekende studiogasten voortaan hun hot laps zullen rijden.

Je ziet het: de dvd-box van TopGear seizoen 20 mag niet ontbreken in je kast! Ga snel naar onze webshop en bestel TopGear seizoen 20 voor het vriendenprijsje van 14,95 euro!

Reacties