Het wachten is bijna voorbij: het compleet nieuwe TopGear keert terug op 29 mei om 21.00 uur op BBC2, en vandaag – de eerste dag dat we weer terug zijn in de TG-studio – kunnen we de eerste details met je delen over de eerste aflevering!

In een eerbetoon aan de filmklassieker Top Gun uit 1986 gaat Chris Evans naar Nevada met een dik 650 pk sterke Dodge Viper ACR om daar de strijd aan te gaan met een Chevrolet Corvette Z06, bestuurd door Sabine Schmitz. Iets met op het dak gemonteerd geschut.

Matt LeBlanc trotseert ondertussen de woestijn van Marokko met de maniakale Ariel Nomad. Terug in Engeland onderneemt hij samen met Chris Evans een drijfnatte roadtrip naar Blackpool in een stel uitbundig beschilderde Reliant Rialto’s zonder dak. Inderdaad: het is UK vs USA.

Daarnaast kunnen we bevestigen dat de eerste studiogasten van het nieuwe TopGear niemand minder zullen zijn dan Jesse Eisenberg, ster van The Social Network en Batman vs Superman, en de met Michelin-sterren bekroonde chefkok Gordon Ramsay.

Nog één week geduld. Kijk anders, als je echt niet meer kunt wachten, ondertussen nog even naar de trailer van het nieuwe seizoen!

Advertentie

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Advertentie