Er glooit een nieuw seizoen TopGear aan de horizon. En het staat zoals altijd bol van de verstandige, consumentgerichte adviezen en recensies. Zo nemen Chris Harris, Freddie Flintoff en Paddy McGuinnes, de Ferrari 296 GTB, Porsche Cayman GT4 RS en Pagani Huayra BC Roadster mee voor een nachtelijk ritje over de Duitse Autobahn. We hebben met ze te doen.

Daarnaast zetten we twee onderbelichten takken van autosport in het zonnetje: stockcar en Formula Hmong. Twee absoluut uiterste van elkaar in de racerij waarbij de een zich in de modder afspeelt en de ander in Thailand. Wat ze gemeen hebben: dwars gaan. Nu we toch zo bezig zijn met racen, doen we zelf ook maar mee. We zetten een eigen TopGear-raceteam op met wat hulp van F1-coureur Lando Norris.

Andere hoogtepunten? We testen drie nieuwe microauto’s (waaronder de Citroën Ami) en delen alles dat je moet weten over de Rimac Nevera, Mercedes-AMG One, nieuwe Range Rover en Ferrari Daytona SP3. Binnenkort zullen de afleveringen binnenstromen op BBC One. Voor nu zul je het moeten doen met de trailer van TopGear seizoen 33.

Advertentie

Reacties

  • Marc heeft op 19 oktober 2022 geschreven:

    Eh… da’s geen Topgear…

    Reageer

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie