Het is zover! De winnaar van de wedstrijd waarin je zelf een nummerbord mocht ontwerpen is bekend. Uiteraard was niemand het op de redactie met elkaar eens, waardoor we zelfs de definitieve uitslag met een dag moesten uitstellen.
 
De keuze was moeilijk, er zijn erg veel leuke reacties binnengekomen. De combinatie van humor, cool gebruik van de tekens, originaliteit en vooral vriendjespolitiek hebben de doorslag gegeven voor deze uitslag:
 
Op de eerst plaats is geëindigd: Dirk-Jan Hoedemaker met:
 
 
 
Deze inzending heeft ons op de redactie het meest aan het lachen gemaakt. De humor plus het effectieve gebruik van de tekens gaven de uiteindelijke doorslag. Daarnaast maak je met zo’n kenteken een mooi statement naar je medeweggebruikers als je ze lekker rechts door de berm inhaalt.
 
Dirk-Jan krijgt van ons het Top Gear-prijzenpakket toegestuurd.
 
Niet gewonnen maar toch een eervolle vermelding krijgen Sam van Tienen, Robin de Jong en Gerrit (achternaam onbekend).
 
 
 
Helaas geen winnaar maar toch een eervolle vermelding. Echt een Top Gear-kreet van Clarkson die in dit geval zowel op een weggebruiker als op je eigen auto kan slaan…
 
 
 
Deze inzending verdient wat ons betreft ook een eervolle vermelding. We zien het al helemaal voor ons, op een dure limousine, maar nog cooler, op een extreem gare bak.
 
 
 
Ook een erg leuke inzending als excuus voor iemand die besluit om met 60 kilometer per uur op de linker baan te rijden. Driedubbelzinnig ook: leeftijd, snelheid en IQ…

Volgende week weer een nieuwe wedstrijd; kijk hier naar alle nummerbordinzendingen!

Advertentie

Reacties

Meer
Advertentie