Het ging dit weekend vreselijk mis op de Robinson Family Farm in het Amerikaanse plaatsje Temple in Texas. Jaarlijks is daar het herfstfestival waarvan een van de onderdelen het oogsten van de pompoenen is. Heel leuk. Dus op het parkeerterrein bij de kinderboerderij stonden de auto’s geparkeerd, op een stuk droog gras. Lekker landelijk. En toen ontstond er brand. Hop, 73 auto’s afgebrand. Gelukkig raakten er geen mensen gewond.

De lokale politie doet onderzoek naar het voorval in Temple. Ze verwachten dat het vuur is ontstaan door een weggegooide sigaret. Op sociale media vraagt de plaatselijke brandweer of men informatie heeft over een persoon die mogelijk de sigaret op het droge gras heeft gegooid. En voor de arme bezitters van de uitgebrande auto’s komt er nog een extra domper bovenop.

Er blijft weinig over van de auto’s

Eigenaar van de kinderboerderij, Helen Robinson, is ook druk bezig om te achterhalen wat er precies is gebeurd. Wel laat ze alvast weten dat de boerderij niet aansprakelijk is voor het afbranden van de auto’s. ‘We hebben veel geluk gehad dat de brand niet de boerderij zelf heeft aangetast. We zijn erg dankbaar dat we open kunnen blijven en dat er geen gewonden zijn gevallen’, vertelt Robinson aan KCENNews.

De beelden hieronder laten zien dat er weinig is overgebleven van de auto’s die op het grasveld stonden. Wat resteert, zijn de skeletten van de auto’s en hier en daar wat onderdelen van onder de motorkap. Er is verder niets bekend over wat voor auto’s er stonden, al doen de achterlichten op de foto bij de artikel vermoeden dat het er in ieder geval een Mustang de hens in is gegaan. Zonde!

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer

Meer van TopGear

Advertentie