Het is altijd erg makkelijk om achteraf over iets te oordelen, maar we gaan het toch doen: dit voelt als een crash die bijzonder makkelijk te voorkomen was. Anderzijds is het goed dat de bestuurder deze boom uitkoos om met zijn Kia te toucheren, want als hij nog wat langer was doorgereden, was het misschien een fietser geweest.

De politie betrapte de bestuurder terwijl hij tijdens het rijden op zijn telefoon keek. De Kia-rijder kreeg een stopteken van de agenten, maar hij besloot dat vluchten een betere optie was. Wellicht omdat hij iets meer dan alleen cafeïne in zijn bloed had zitten. De positieve drugtest is misschien ook de reden waarom hij zijn auto niet binnen de lijntjes hield.

Na de tik tegen de boom belandt de auto op zijn dak. De Kia is Killed in Action, kun je wel stellen. De bestuurder kan uitstappen en wil nog ontkomen, maar de politie zit er dicht achter en kan hem vlak na de crash inrekenen. Naast zijn eigen auto sloopt de bestuurder een BMW X5, een Renault Scenic, een kliko, een lantaarnpaal, een verkeersbord én een prullenbak.

Reacties

  • Jaco heeft op 28 oktober 2023 geschreven:

    Schade aan de boom ook verhalen

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear