Alfa Romeo heeft goede voornemens dit jaar. Het hangt al enige tijd in de lucht (en toen weer niet, en toen weer wel, en toen weer niet) dat er een nieuwe supercar van Alfa komt. Het Italiaanse merk deelt nu een korte video op Twitter die mogelijk verraadt dat de Alfa Romeo 6C er nu echt aan zit te komen… of zien we dingen die er niet zijn?

Alfa Romeo schrijft aan het einde van de video dat 2023 eraan komt en vraagt of je er klaar voor bent. Vervolgens melden ze vlak erna dat ze er zelf wel klaar voor zijn. In die laatste boodschap schuilt een hint. In een snelle flits verandert de ‘e’ in het woordje ‘we’ in een rood embleempje. Even later komt er nog een flits waarin het tekentje vergroot is. Staat de ‘e’ voor elektrisch? Of is het een brandend achterlicht?

Gezien de geruchten dat de nieuwe auto 6C gaat heten, kan de ‘e’ ook een soort ‘6’ en ‘c’ in één zijn. Of is het een elektrische supercar? Misschien met de techniek van Maserati? Alfa Romeo houdt de kaken stijf op elkaar over de supercar. Hoe dan ook hopen we dat de 6C op wat voor manier dan ook in de voetsporen treedt van de geweldig 8C of de nieuwe Giulia SWB Zagato.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear