Een reactie onder deze video vat het eigenlijk perfect samen: BMW-rijders zijn de Mustang-rijders van Nederland en de Audi RS 6 gaat áltijd stuk. Dan weet je ongeveer wat je de aankomende 17 minuten kunt verwachten in deze compilatie. Ergens zou je denken dat ‘ze het wel een keer leren’, maar gelukkig voor de kijkbuiskindertjes thuis blijft er genoeg beeldmateriaal verschijnen.

Carspotter QVS – vermoedelijk niet de naam op zijn paspoort – maakte een vermakelijke compilatie van gemodificeerde auto’s die rare dingen doen tijdens meetings of bij het verlaten van meetings. Zo zien we dat achterwielaandrijving nog altijd verraderlijk is en dat Quattro-systemen wat meer mechanische sympathie wensen dan sommige eigenaren ze gunnen.

Ook zien we wat onbegrijpelijke acties, zoals de Jaguar op 6:45 of die mafklapper op 11:15. Overigens zitten er ook echte Mustangs in de video, waarbij de bestuurders zich naar verwachting gedragen. Aan de hand van de thumbnail zou je misschien verwachten dat de BMW M2 het bord omver maait, maar al aan het begin van de video zie je hoe de M2 deze slip overleeft.

Advertentie

Reacties

 • RiSMuL heeft op 11 september 2022 geschreven:

  Proleten…

  Reageer
 • Koos Haas heeft op 7 september 2022 geschreven:

  GEEN goed woord er voor over…..Flink aanpakken en rijbewijs voor het leven invorderen.

  Reageer
 • Gigi 52 heeft op 6 september 2022 geschreven:

  Amateurkes … als je net zoals ik meer dan 2,5 miljoen km aan het stuur van een personenwagen hebt gezeten zonder ongeval en zonder mechanische brokken, dan mag je jezelf ook “ervaringsdeskundige” noemen. En ja, ik heb ook met Lamborghini en Porsche op circuit gereden, ook zonder brokken. Het is eigenlijk zielig om zien hoe weinig rekening er gehouden wordt met de wetten van de fysica en de mechanische beperkingen van de gevoeligste onderdelen van de wagens (koppeling, overbrenging, versnellingsbak, ophanging) …

  Reageer

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer

Meer van TopGear

Advertentie