Het seizoen van 2023 is begonnen voor de Touristenfahrten op de Nürburgring. Dat is niet alleen leuk voor de inkomsten van de Ring en de bestuurders die de Groene Hel willen bedwingen – ook de mensen thuis profiteren ervan. De stortvloed aan Ring-compilaties op YouTube begint vanaf vandaag weer te stromen met deze eerste compilatievideo van het jaar.

Zoals vaker zijn er een boel BMW’s die het niet zo nauw nemen met de regeltjes over driften. Wat daarbij helpt, zijn de wisselende weersomstandigheden. Gedurende de tijd dat de Nürburgring open is voor de Touristenfahrten wordt zonneschijn afgewisseld door een bui vers driftvloeistof. Ook MX-5’jes weten bij een natte baan het gaspedaal te vinden.

Het zou geen compilatie van de Touristenfahrten zijn als er ook niet eens wat mis ging. Ondanks de grote vleugel, verliest een Golf GTI grip aan de achterkant en hij spint bij Adenauer Forst. De BMW in de thumbnail komt al glijdend aan bij dezelfde bochtencombinatie. Ternauwernood weet hij uit de vangrail te blijven.

Eerste compilatie van de Touristenfahrten op de Nürburgring in 2023

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer

Meer van TopGear

Advertentie