Ja, het gaat opvallen wanneer je met een Rolls-Royce door de wijk rolt terwijl niemand eigenlijk een idee heeft van ‘waar je het eigenlijk van doet’. Ook de politie zal vroeg of laat vraagtekens zetten bij je commerciële bezigheden. Zo ging het ook bij de eigenaar van deze collectie in Engeland. Iedereen in zijn omgeving wist van zijn verzameling, maar niemand wist precies hoe hij aan zijn geld kwam.

Volgens het Franse L’Argus is de Engelse man om (voor het grote publiek) onbekende redenen de bak in gegaan. Het zou natuurlijk een aanname zijn om te zeggen dat de auto’s met crimineel geld gekocht zijn, maar feit is in ieder geval dat de auto’s sinds de opsluiting van de eigenaar er wat zielig bijstaan. Hoe lang de auto’s er al precies staan, is niet bekend.

Omdat de crimineel niet meer zelf op zijn autocollectie kan letten, is een van zijn familieleden in een huis naast de collectie gaan wonen. Je weet wel, om ervoor te zorgen dat niemand iets weghaalt en om nieuwsgierige influencers buiten de deur te houden. Dat laatste lukt niet. Twee Fransen gasten komen ongehinderd op het terrein en filmen de collectie.

De autocollectie van de crimineel is verwaarloosd

In twee hangars en buiten op een soort autokerkhof staat de collectie. Van oude Jaguars tot Range Rovers, een Rolls-Royce en wat Peugeot 205’jes. We hebben verder geen informatie over hoe lang de man al vastzit, maar zijn familielid heeft in ieder geval niet veel omgekeken naar de auto’s. Kijk eens hoe slecht ze erbij staan. Check de video hieronder.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear