Jij dacht dat dashcam-compilaties alleen in het buitenland werden opgenomen? Nee hoor, ook in Nederland zijn er genoeg hoofdrolspelers, figuranten en cameramensen. Iemand heeft er zelfs een succesvol YouTube-kanaal aan kunnen wijden. Op iedere Nederlandse dashcam-compilatie stromen de duizenden tot miljoenen views binnen. Deze week is de nieuwste editie gepubliceerd.

Wederom is er genoeg te genieten, of juist om verdrietig van te worden wanneer je waarde hecht aan auto’s. Troost je dan met de gedachte dat het een soort ramptoerisme is: niemand wil het overkomen, maar we kijken er dolgraag naar. Zo zie je bijvoorbeeld hoe iemand rustig de snelweg op wil rijden tot de bestuurder een heuse quad- en motorbende tegenkomt inclusief de nodige wheelies.

Verder worden er veel auto’s van de weggeduwd door niet-blije mensen, proberen nog steeds bestuurders in te halen terwijl tegemoetkomend verkeer nadert en is er een aantal fietsers de dupe van onoplettende automobilisten. Kortom, veel van wat je verwacht bij de nieuwste Nederlandse dashcam-compilatie.

Reacties

  • alexander heeft op 7 november 2023 geschreven:

    die Brighton Amersfoort maakt wel vrienden zeg….

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear