Goede regel om in je achterhoofd te houden: als er mensen langs de weg vol verwachting en met geheven camera’s staan te kijken, pas dan altijd op. Voor je het weet sta je voor eeuwig op het internet, en vaak niet op een goede manier. Denk hierbij aan het hard wegtrekken bij meetings of stoer doen bij de Nürburgring – of neem Rufford Mill Ford als voorbeeld.

Je zou denken dat YouTube inmiddels wel een educatieve uitwerking heeft gehad, maar dat valt tegen. Het videoplatform staat vol met beelden van automobilisten die hun motor stuk rijden door het hoge water van de rivier – én toch blijven mensen te hard door het water rijden. Ook deze Volkswagen Golf R32 komt niet goed weg.

De Golf R32 gaat met een flinke boeggolf door de rivier, maar komt net op het droge stil te vallen. De uploader denkt dat een van de drijfstangen kapot is. Dit kan gebeuren wanneer er water in de motor komt. Dit laat zich niet lekker samendrukken en dus moet er een ander onderdeel wijken, in dit geval het deel dat de krukas met de zuiger verbindt.

Ironisch hoe juist een Golf niet tegen water kan. Hoe dan ook is het erg zuur voor de eigenaar. Spoel ook even door naar 15:15 waar een BMW iX volle bak door de rivier boendert. De ramptoeristen langs het water krijgen hier ook even een flinke plens.

Advertentie

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Advertentie