John Carpenter ken je misschien niet, maar ongetwijfeld ken je minimaal één van de personages uit zijn films. Die kerel met de blauwe overall, het witte masker en een mes in zijn hand, bijvoorbeeld. Dat is Michael Myers uit Halloween. En anders heb je vast The Thing gezien. Voor nu hebben we een zombiegame voor je. Deze is geïnspireerd door het werk van regisseur John Carpenter. En leuk voor jou: auto’s spelen een grote rol in John Carpenter’s Toxic Commando.

De game John Carpenter’s Toxic Commando is al een tijdje geleden aangekondigd, maar hij zou dit jaar uit moeten komen. Gezien we al in augustus zitten, kan het niet lang meer duren. Dat hopen we tenminste, want dingen uitstellen is eerder norm in spellenland dan uitzondering. In het spel ben je onderdeel van een groep commando’s die zijn weg moet vinden in een verlaten landschap vol zombies. De rest van de groep? Dat zijn jouw vrienden die online meespelen.

Volgens de makers moet je een karakter kiezen dat bij jou past, het juiste arsenaal uitzoeken en met z’n allen in een auto wurmen en de wereld redden. Schietend en rijdend baan je je een weg door het apocalyptische landschap. In de trailer hieronder zie je op 1:20 zelfs SnowRunnerachtige elementen. Het is precies de game die we zoeken nu Helldivers II een beetje langdradig begint te worden. Een harde releasedatum is niet bekend. Wel weten we dat de game naar pc, Playstation 5 en de Xbox komt.

De trailer van John Carpenter’s Toxic Commando

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)