Magazines
TopGear Magazine

TopGear Magazine

Welkom bij TopGear Magazine, een maandelijks verschijnend tijdschrift dat zich meestal bezighoudt met alles wat de autoliefhebber ook maar in de verste verte zou kunnen boeien. Het blad, gedrukt op papier dat voor minstens 0,7 procent bestaat uit op een ethisch verantwoorde manier gerecyclede Kleenex-tissues, is doorgaans verkrijgbaar bij tankstations, (kantoor)boekhandels en een enkele slagerij. 

Het tijdschrift behandelt zaken die voor de kritische automobilist van deze tijd van onschatbare waarde zijn. Zo schuwt TopGear Magazine de beantwoording van prangende consumentenkwesties als ‘hoe gedraagt een elektrische auto zich in de binnenlanden van Namibië?’ (wij verzinnen dit niet) beslist niet. Maar ook minder van dringend nationaal belang zijnde issues als ‘wat is de beste hot hatch onder de 90.000 euro?’ en ‘als koolstofvezel zo licht en sterk is, waarom maken ze er dan geen kleding van?’ krijgen de aandacht die ze zeker niet altijd verdienen.

De redactie van TopGear Magazine opereert altijd (vaak net iets té) onafhankelijk, en ontkent categorisch dat ‘er voor een familiezak M&M’s, maar dan zonder de blauwe, wel iets geregeld kan worden’. De redactie wordt op gezette tijden gelucht en gevoederd. Voor spijkerharde kritiek wordt geenszins teruggedeinsd, al lijken kleine huisdieren en blonde meisjes met beugels de dans met regelmaat te ontspringen. Alle tests zijn dermatologisch. Over de uitslag van die tests kan helaas niet gecorrespondeerd worden, omdat de redactie al tijden zonder postzegels zit en iedereen (Marcel) te beroerd is er een paar te gaan halen.

Wie dus altijd op de hoogte wil blijven van het laatste autonieuws, de beste reportages en pathetische meninkjes van mensen die vrijdagavond niet in de kroeg, maar thuis voor The Voice of Holland doorbrengen, kán niet om TopGear Magazine heen.

Het nieuwste van TopGear

Autonieuws

TopGear Nederland

Automerken