AUTOTESTS

Autotests en reviews van TopGear

Een nieuwe auto kopen is een leuk proces. Eerst online neuzen, een kleine lijst maken van kanshebbers en daarna in de watten gelegd worden bij de dealer – dat hoop je tenminste. Vaak is het handig om ook even te lezen wat andere mensen van een bepaalde auto vinden. Op verjaardagen hoor je die luidruchtige oom over zijn nieuwe elektrische auto – meestal een vrij duf ding. Of die vriend, die sinds ie kinderen heeft plots Skoda-fan werd. Je mag ze allemaal serieus nemen. Alleen eindig je dan ook in iets dat meer wegheeft van anti-conceptie dan een auto.

Hier lees je de autotests van TopGear Nederland. Wij testen de nieuwste auto’s van alle merken, zoals Volkswagen, BMW, Skoda, Hyundai, Mercedes, Audi, Kia, Nissan, Toyota, Tesla en bijna alles en elk merk dat je kunt bedenken. De autotesten zijn gratis te lezen en voor het gemak kun je direct de score van de autotest zien. We geven een cijfer tussen de 1 en de 20, waarbij 20 het positiefst is. Bij een score van 4 of minder raden we je een OV-abonnement aan.

Ook organiseren we autotesten tussen twee of meerdere auto’s. Zo kun je in één autoreview lezen wat de meest geschikte auto uit dat segment voor jou kan zijn. En we behandelen een grote variatie aan nieuwe auto’s. Wil je weten hoe het voelt om sneller te rijden dan 400 km/u? Of welke boodschappenauto het makkelijkst in een parkeervak draait? Dat lees je in de autotesten van TopGear. Daarbij maakt het niet uit of het een autotest is van een benzineauto, een dieselauto, een waterstofauto of een volledig elektrische auto. De nieuwste reviews staan bovenaan, dat spreekt voor zich.

Autotesten van 2020, 2021, 2022 en meer

Niet alleen de autotesten van 2020, 2021 en 2022 staan op de site, maar ons archief gaat vele jaren terug. Soms met brakke foto’s erbij, dat wel. Maar ben je op zoek naar een test van een specifiek model? Dan kun je bovenaan de zoekfunctie gebruiken of in de autozoeker het merk en eventueel het model kiezen om te zien wat we er over geschreven hebben. Niet op zoek naar een nieuwe auto? Droom dan weg bij de autotesten van de meest onbereikbare auto’s, zoals de Ferrari F8 Tributo, de Pagani Zonda, de Lamborghini Aventador of de vele rijtesten van andere exoten hier op de site.