VIDEO’S

Video’s van TopGear

Op deze pagina vind je de tofste TopGear video’s. Bijvoorbeeld de filmpjes uit de serie Chris Harris Drives, waar onze bloedsnelle presentator de mooiste auto’s test. Deze TopGear video’s van Chris zijn anders dan die je op televisie ziet, omdat ze speciaal voor YouTube gemaakt zijn, exclusief voor TopGear.

Daarnaast kun je ook genieten van de Dragraces. Voor deze TopGear video’s hoeven we geen uitleg te geven: we zetten een stel snelle auto’s naast elkaar, geven het startsein en kijken een eind verderop welke auto het snelst is. Ook lichten we de uitdagingen uit die onze presentatoren hebben gedaan, voor jouw kijkplezier.

En natuurlijk zou de pagina van TopGear video’s niet compleet zijn zonder video’s van The Stig. Onze tamme coureur smijt met bijna bovenmenselijke reflexen de snelste supercars op ons testcircuit om te kijken hoe snel ze zijn. Ook de video’s van onze gasten komen terug in het aanbod. Het is een uitgebreid archief geworden met video’s uit de tijd dat je telefoon nog niet met 8K filmde. De kans is dus groot dat jouw favoriete TopGear-fragment er ook tussenstaat. Blader op je gemak door de video’s op deze pagina of gebruik de zoekfunctie om de video te vinden die jij zoekt. Deze pagina wordt ook regelmatig geüpdatet met nieuwe TopGear video’s. 

In de TopGear video’s komen de mooiste auto’s voorbij, waarbij we ons niet alleen beperkten tot de supercars van het kaliber Ferrari of Lamborghini – al zijn we daar natuurlijk ook niet vies van. Video’s van AMG of Audi RS staan hier ook. Of wat dacht je van de leuke Suzuki Jimny? Een simpele walk around van de nieuwe Mustang Mach-E? Klassieke modellen, zoals de Ferrari 250 of een oude Mini passeren ook de revue. Scrol op je gemak door de video’s op deze pagina en ga zitten voor je favoriete fragment.