AUTONIEUWS

Autonieuws door TopGear

Dagelijks is er nogal veel autonieuws te melden. Niet gek ook met meer dan honderd automerken op de blauwgroene aardbol. Van een groot deel zul je niet eens gehoord hebben. Ooit eens iets vernomen van de ElectraMeccanica Solo of de Troller T4?

We geven eerlijk toe: wij aanvankelijk ook niet. En ook daar brengen we het laatste nieuws over, als dat er is. Uiteraard slaan we de populaire onderwerpen niet over, zoals nieuws over de grote automerken als Toyota, Mercedes, BMW, Audi, Volkswagen, Fiat, Volvo of een van de vele andere autobouwers. Autonieuws over Nederlandse merken als Donkervoort en Spyker – dat soms weer lijkt te bestaan – nemen we voor je mee.

Niet alleen brullende V8- en V10-motoren halen de voorpagina van het nieuws. De ontwikkelingen bewegen zich steeds meer naar auto’s met een stekker en een elektromotor. Ook het elektrische autonieuws vind je hier. Bijvoorbeeld wat er speelt rondom Tesla of de nieuwkomers op de elektrische markt, incluis nieuws over Elon Musk en zijn streken op Twitter. Of zal de automarkt zich uiteindelijk toch richting de waterstofauto bewegen? Of gaan we rijden op lucht? Je merkt het al: genoeg nieuwtjes om te verslaan.

Uitgebreid actueel autonieuws

Het laatste autonieuws staat bovenaan op deze pagina, zoek je ouder autonieuws, dan scroll je naar onderen of kun je de zoekbalk bovenin gebruiken. Zo vind je bijvoorbeeld heel eenvoudig autonieuws over een vage Suzuki of exotische hypercar. Ook nieuws over autosport vind je hier. Of wat dacht je van de betaalbare vorm van autosport op de Playstation, Xbox of Windows-machine? Ook je verse portie nieuws over racegames nemen we voor je mee. Zie het maar zo: als de autoliefhebber het leuk vindt, dan vind je dat autonieuws hier.

Heb je een tip voor de redactie? Dan horen we dat natuurlijk graag. Neem contact met ons op.