TopGear Magazine 231 (september 2024) ligt nu in winkels en op deurmatten door heel Nederland en België! Deze maand bekijken we de Red Bull RB17 van dichtbij, blikken we vooruit op Max Verstappens tweede seizoenshelft, rijden we de Koenigsegg Chimera en Singer Turbo – en nog veel meer…

Red Bull RB17

TopGear Magazine 231 inhoud: Red Bull RB17

Foto: © TopGear

Adrian Neweys geesteskind, Red Bulls eerste circuitgerichte hypercar, doet ‘F1-achtige rondetijden’ met twee man aan boord. Allemachtig…

Max aan de bak

TopGear Magazine 231 inhoud: Max Verstappen bij de GP van België 2024

Foto: © Red Bull Content Pool

Het seizoen begon zo lekker, maar winnen lijkt voor Max en Red Bull niet meer per se vanzelfsprekend. Wat gaan we van hen zien in de tweede helft van het F1-seizoen 2024?

Koenigsegg Chimera

TopGear Magazine 231 inhoud: Koenigsegg Chimera

Foto: © TopGear

Een unieke, samengebalde creatie van Koenigseggs greatest hits – in opdracht van FIA-president Bin Sulayem, uitgewerkt door Christian von Koenigsegg zelf en heel even door ons bestuurd.

Naar Pikes Peak met de Ford Mustang Mach-E Rally

TopGear Magazine 231 inhoud: Ford Mustang Mach-E Rally Pikes Peak

Foto: © TopGear

Soms kun je een verhaal nog zo leuk plannen… We gingen op pad (nou ja, pad) met een offroad-Ford om Pikes Peak te bezoeken. En kwamen nogal wat obstakels tegen.

Singer Turbo

TopGear Magazine 231 inhoud: Singer Turbo

Foto: © TopGear

Zoveel restomod-911’s, zoveel smaken. Maar een eerbetoon aan de legendarische 930, van Singer nog wel: daar kun je maar lastig niet voor in katzwijm vallen.

Drives

TopGear Magazine 231 inhoud: Mercedes-AMG C 63 vs Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio

Foto: © TopGear

We zetten de viercilinder Mercedes-AMG C 63 tegenover de Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio om te bekijken of hij met die nieuwerwetse hybridetechniek nog opkan tegen een ouderwets beukende sportsedan. En we rijden onder meer de vernieuwde Porsche 911 Carrera (de instapper), de Cupra Formentor en Leon, de nieuwe Dacia Spring en Suzuki Swift, de Renault Symbioz en de BMW M4 Competition Cabrio.

En verder…

TopGear Magazine 231 inhoud: Mercedes G-klasse 45 jaar

Foto: © Mercedes

We gaan op zoek naar (en vinden) het oude, hippe vliegtuig van Lotus-oprichter Colin Chapman. We vieren de verjaardag van de Mercedes G-klasse op een berg in Oostenrijk, bezoeken het eerste Volkswagen GTI FanFest (de opvolger van Wörthersee) en rijden met de AGTZ Twin Tail, een door Zagato aangepakte Alpine A110. Ook gaan we op bezoek bij een man die zelf een klassieke Le Mans-racer in zijn schuur bouwde, bij een man die zelf Jan Lammers’ BTCC-Volvo nabouwde en bij een man die ons met een oude held laat kennismaken: de Aston Martin DBS uit de jaren ’00.

Dit en nog veel meer lees je in TopGear Magazine 231! Zorg dus dat je ‘m snel in handen krijgt: spoed je naar de winkel of bestel ‘m nu in onze webshop! Wil je de komende uitgaves van TopGear automatisch thuis ontvangen? Sluit dan hier een abonnement af – voor jezelf of voor een ander – met vette korting of een cool welkomstcadeau. Veel leesplezier!

TopGear Magazine 231 inhoud: Alpine Zagato AGTZ Twin Tail

Foto: © TopGear

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)