Een uitgemolken grap over BMW-rijders en richtingaanwijzers kan wel weer een keertje toch? Hieronder zie je een achtervolgingsvideo van een gestolen busje (met achterin een gestolen motor) en er valt ons iets bijzonders op. Uit instinct lijkt bij de bestuurder ineens zijn rijles omhoog te komen. En dat scheelt hem misschien nog één boete.

De bestuurder krijgt een proces-verbaal voor: diefstal van een bus, diefstal van een motor, heling, rijden onder invloed, rijden zonder rijbewijs, verlaten plaats ongeval, rijden met valse kentekenplaten en voor gevaarlijk rijgedrag. Maar voor één ding kun je deze bestuurder geen boete geven: het niet gebruiken van de richtingaanwijzer.

Jazeker, kijk maar even rond de 2 minuten en 10 seconden van de onderstaande video: bij het verlaten van de snelweg geeft de bestuurder zelfs tijdens de achtervolging nog netjes richting aan. Dat ie daarna zonder richtingaanwijzer weer de snelweg opschiet, is bijzaak. De achtervolging eindigt trouwens met een keurige crash, die zie je aan het einde van de video.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear