8 edities TopGear

voor € 69,95 + Frickin autohandschoenen

Je wilt 8 edities TopGear Magazine met autohandschoenen t.w.v. € 69 als welkomstcadeau!

Kies je maat

preview

Cadeau geven

preview

Cadeau geven

preview

Cadeau geven

preview

Cadeau geven

preview

Cadeau geven

preview

Cadeau geven

preview

Cadeau geven

Meer weten? Ga naar onze servicepagina. Abonnementen zijn na de actieperiode maandelijks opzegbaar. Cadeau-abonnementen stoppen automatisch. Let op: een cadeau-abonnement is een abonnement dat je aan iemand cadeau geeft en niet als je een (welkomst)cadeau bij een abonnement ontvangt.

Frickin autohandschoenen
Natuurlijk wil je dat jouw auto genoeg grip op de weg heeft. Maar heb jij zelf wel genoeg grip op de zaak? Met de stoere Frickin F1 Driving Gloves met een winkelwaarde van € 69 zorg jij dat je je stuur altijd stevig in je handen hebt. De handschoenen zijn helemaal gemaakt van lamsleer en hebben geen voering. Daardoor voelen deze F1 Driving Gloves soepel en zacht aan en bieden ze optimale grip. Check dus snel welke maat het best bij je past en sluit een abonnement af met deze coole handschoenen.

De premium autohandschoenen van Frickin worden vakkundig met de handgemaakt waarbij gelet word op de kleinste details in de afwerking voor een luxueuze uitstraling. Ze zijn vervaardigd van kwalitatief hoogwaardig lamsleer. Het geperforeerde leer met cut out rug en knokkelgaten laten je handen ten alle tijden ademen waardoor de  autohandschoenen fluweelzacht en soepel aanvoelen, als een tweede huid. Hierdoor bieden ze jou naast een opvallend karakter tevens nog meer grip aan het stuur en op de weg. Dit is oprecht een vintage accessoires met een klassiek stoere uitstraling verwerkt in een modern jasje, kortom de must have voor de coureurs onder ons.

Frickin autohandschoenen

TopGear Nederland

Automerken