(advertorial)

Als je wel eens op de A2 bij Waardenburg hebt gereden, is de kans groot dat je even opzij keek om de collectie exclusieve auto’s bij Thijs Timmermans te bewonderen. Al vanaf 2014 speelt de S-Klasse van Mercedes-Benz een prominente rol bij Thijs Timmermans. Daarom kan het toch haast geen toeval zijn dat nu al weer de achtste generatie van de Mercedes-Benz S-Klasse in verschillende uitvoeringen de showroom van Thijs Timmermans siert?

Mercedes-Benz startte in 1965 met de productie van de W108/W109-serie. Dit model wordt gezien als de eerste vertegenwoordiger van de S-Klasse. De auto markeerde daarmee het begin van de bouw van absolute topklasse limousines. De ‘S’ staat niet voor niets voor ‘Sonder’ in het Duits en ‘super’ in het Nederlands. Een kwalificatie die de Mercedes-Benz S-Klasse generatie op generatie weet waar te maken. Men spreekt ook wel van ‘de beste auto ter wereld’ door de combinatie van vooruitstrevende techniek, een ongekend hoge bouwkwaliteit, hoogstaand comfort en een door de jaren heen opgebouwde ijzersterke reputatie.

Altijd met de tijd mee

Thijs Timmermans is met de vele generaties van de S-Klasse mee gegroeid. Al tientallen jaren verkoopt hij met enthousiasme de limousine aan een nog altijd groeiende groep met liefhebbers. Sinds 2014 kun je in de sfeervol aangeklede showroom in Waardenburg altijd wel een aantal S-Klasse-uitvoeringen vinden. Daar vind je uitsluitend zorgvuldig geconfigureerde exemplaren die zijn voorzien van aantrekkelijke opties. Ook de achtste en daarmee nieuwste generatie Mercedes-Benz S-Klasse is altijd in uiteenlopende uitvoeringen beschikbaar. Dankzij geavanceerde innovaties zoals het unieke infotainmentsysteem ‘MBUX’, de vooruitstrevende koplamptechnologie met digital light en revolutionaire achterasbesturing is de S-Klasse nog altijd toonaangevend.

Dankzij de al genoemde hoge bouwkwaliteit van de Mercedes-Benz S-Klasse biedt Thijs Timmermans ook voor de liefhebbers van klassieke modellen (zoals de W126 en W140) de nodige keuze. Recentelijk is aan de website www.thijstimmermans.com een aparte ‘classics’-afdeling toegevoegd. Hier tref je het actuele aanbod van klassieke modellen aan. Stuk voor stuk exemplaren die net als het moderne aanbod aan alle strenge selectiecriteria van Thijs Timmermans voldoen.

Van liefhebbers voor liefhebbers
Thijs Timmermans begrijpt je liefde voor een specifieke auto als geen ander. Als autoliefhebbers onder elkaar bespreek je voorkeur, wensen en gebruiksdoel met hem. Alleen dan weten ze immers zeker dat je gelukkig bent met je keuze! Maak kennis met de inspirerende aanpak en bezoek Thijs Timmermans aan de Filipsweistraat 9 in Waardenburg.

Advertentie
Meer
Advertentie