(advertorial)

Je ziet het al meteen: met z’n nieuwe uiterlijk maakt de nieuwe Focus Style direct een verpletterende indruk. Je voelt het als je instapt in het even comfortabele als fraaie interieur. En zodra je start, weet je het zeker: je gaat genieten van indrukwekkende rijprestaties. Overigens kan dat sneller dan je denkt: de Ford Focus Style is direct leverbaar.

Stijlvol comfort

De nieuwe Focus Style valt op met een nieuw vormgegeven voorzijde, inclusief motorkap, bumper, grille, koplampen en kenmerkende achterlichten in nieuwe vorm. Ook het interieur is vernieuwd, met een nieuw dashboard en de modernste technologie om jouw rijervaring nét dat beetje extra te geven dat je van een Ford mag verwachten. Zo zijn er diverse connectiviteitsfuncties die communicatie en navigatie via het intuïtieve kleurentouchscreen eenvoudig maken. Je hebt altijd de meest actuele verkeersinformatie op je scherm. En je voelt je zeker dankzij de beveiliging van Ford Secure.

Puur rijplezier

Vooral op de weg ervaar je het nieuwe gevoel van de Focus Style. Of je nu kiest voor een EcoBoost-benzinemotor of een hybride aandrijving, een handgeschakelde 6-bak of 7-traps automaat; je rijdt soepel en dynamisch. En dat terwijl je, wel prettig bij de huidige brandstofprijzen, profiteert van een opmerkelijk laag brandstofverbruik.

Financieel aantrekkelijk

De Focus Style is leverbaar voor een vanafprijs van € 30.950. En wil je zakelijk leasen? Dan geniet je van de Focus met een bijtelling vanaf € 203 per maand.

Ontdek alle aanbiedingen hier.

Direct leverbaar

Nog een mooi voordeel van de Focus Style: Ford heeft gezorgd voor een aardige voorraad. Dus voor wie snel van de fantastische rijprestaties van deze stijlvolle en veelzijdige auto wil genieten, kan direct instappen bij de dealer.