(advertorial)

De iconische Mustang is nooit weggeweest, en toch is ie nu opnieuw geboren. De elektrische Ford Mustang Mach-E is alles wat je anno 2022 zoekt in een auto. Naast dynamische rijeigenschappen, ultiem comfort, optimale connectiviteit en geavanceerde rijhulpsystemen biedt hij een krachtige elektrische aandrijving met een royaal bereik. En uiteraard heeft hij de sportieve looks die je bij z’n legendarische naam mag verwachten.

Afhankelijk van de uitvoering kun je met de Ford Mustang Mach-E tot wel 610 kilometer ver rijden op één acculading. Niet genoeg? Weet dan dat je onderweg bar weinig tijd bij laadpunten hoeft door te brengen. Al na 10 minuten snelladen kun je weer 119 kilometer verder.

De indrukwekkende prestaties van de Ford Mustang Mach-E

Ford zou Ford niet zijn als ze van de Mustang Mach-E niet een absoluut beest hadden gemaakt. Zoek jij kracht en dynamiek in een auto? Natuurlijk, anders was je hier niet. De Mach-E is te krijgen met tot wel 358 kW/487 pk aan vermogen en 860 Nm koppel. Dat betekent een acceleratie van 0 naar 100 km/u in 3,7 seconden en een zeer sportieve rijervaring. Zeker in de toepasselijk genaamde Untamed-rijmodus.

Maar ook als je niet voor de ultieme versie gaat, heeft de Ford Mustang Mach-E al zóveel te bieden. Zijn adviesprijzen starten bij 57.125 euro, met een fiscale waarde van 55.625 euro. Dat betekent dat je al zakelijk een Mach-E kunt rijden voor een netto bijtelling vanaf 313 euro per maand.

Direct leverbaar

En dan de kers op de taart: de Ford Mustang Mach-E is direct uit voorraad leverbaar. Een verademing in een tijd waarin voor de meeste elektrische auto’s in deze klasse een lange wachttijd geldt. Dus wil je zo snel mogelijk genieten van de sublieme rijprestaties van deze Mach-E, wacht dan niet langer en stap nu in. Ga naar ford.nl voor meer informatie.