(advertorial)

Een gloednieuwe auto rijden zonder zorgen of bijkomende kosten – dat klinkt iedereen goed in de oren. Helemaal als het een dynamische en zuinige nieuwe Ford betreft. Via Ford Private Lease kun je al vanaf 399 euro per maand in jouw favoriete model rijden. En in veel gevallen kun je direct instappen.

Hoe werkt Private Lease ook alweer?

Simpel: je betaalt een vast bedrag per maand voor het gebruik van je nieuwe Ford, de verzekering, het onderhoud en de belastingen. Je hoeft dus niet in één keer een groot bedrag op tafel te leggen, en bovendien kom je qua vaste lasten nooit voor verrassingen te staan. Het enige wat je naast je Private Lease-tarief nog los betaalt, is de brandstof.

Uit welke auto’s kan ik kiezen bij Ford Private Lease?

Je kunt bijvoorbeeld gaan voor de Puma, Fords sportieve compacte crossover met een bijzonder rijke standaarduitrusting. Zijn mild-hybride aandrijflijn is zowel krachtig als zuinig en de ruimte aan boord verrast.

Of kies voor stijl en comfort met de Focus Style, die presteert zoals je van een Focus verwacht en barst van de intelligente technologie. Je kunt zelfs nog een stapje verder gaan met de Focus Style Edition, die wordt gekenmerkt door verschillende opvallende designdetails.

Liever een elegante en veelzijdige SUV? Dan kom je uit bij de Kuga. Die biedt niet alleen dynamisch rijplezier, maar ook de nieuwste connectiviteit en zaken als Adaptive Cruise Control en Lane Centering. De Kuga is ook als plug-in hybride te krijgen en kan dan maar liefst 1.500 kilo trekken.

Direct rijden met Ford Private Lease

Goed om te weten: de drie Fords die we hierboven noemden, zijn snel leverbaar. Toch liever een ander model? Ook voor de eigenzinnige Fiesta en de veelgeprezen elektrische Mustang Mach-E kan Ford een scherp aanbod doen. Stap dus nu in en rijd al vanaf 399 euro per maand in een prachtige nieuwe Ford. Maar wees snel, want het feest eindigt op 30 november. Meer informatie vind je hier.