(advertorial)
Of Elfstedentocht-ijsmeesters het nou leuk vinden of niet: Nederlandse winters zijn niet meer wat ze geweest zijn. Waarschijnlijk heb ook jij in maart je winterbanden weer laten verwijderen met het idee: ‘Zo, dat heeft weer lekker veel zin gehad’. Maar je wilt ook niet onbeslagen ten ijs komen. Vraag: wat moet je nu dan? Antwoord: monteer Goodyear Vector 4Season-banden.

Wat is er zo goed aan die Goodyear Vector 4Season-banden?

Nou, de Goodyear Vector 4Season is een vierseizoenen-band. Wat feitelijk wil zeggen dat hij de goede eigenschappen van een winterband combineert met die van een zomerband. Goodyear had al zo’n band, in de vorm van de Vector 4Season Gen-2. Die heeft zo’n beetje elke denkbare prijs die er op dit gebied te winnen is, binnengehaald. Moeilijk te overtreffen dus, maar Goodyear is ervan overtuigd dat ze dat met de Goodyear Vector 4Season Gen-3 gelukt is. De Goodyear Vector 4Season Gen-3 remt op droog wegdek nóg eens 5 procent beter dan de vorige generatie. En ook op sneeuw heeft de Gen-3 méér grip; door het hoge aantal dwarsgroeven in het midden van het loopvlak bijt hij zich nog dieper vast in de sneeuw dan zijn voorganger. Ook dat verschil loopt op tot zo’n 5 procent. Geen geringe verbeteringen!

Ontwikkeld in samenwerking met vooraanstaande merken

Goodyear werkt nauw samen met vooraanstaande autofabrikanten, zoals Audi, Mercedes en Ford. Zo kan een band worden ontwikkeld die uitermate geschikt is als eerste montageproduct.  Mede daardoor is Goodyear uitgegroeid tot marktleider in dit segment. Verder zijn de banden ontwikkeld om klaar te zijn voor elke weg die je tegen kunt komen. Of het nou nat is, gesneeuwd heeft of er zelfs een laagje ijs op de weg ligt, je weet dat de banden onder jouw auto er klaar voor zijn. Dat is ook de reden dat je overal in Europa steeds meer vierseizoenen-banden ziet. In landen als België, Frankrijk en Duitsland kiezen meer mensen voor deze banden.

Zijn vierseizoenen banden beter dan winterbanden?

Zo eerlijk moeten we ook weer zijn: nee. Als het nou echt vaak vriest, presteren winterbanden nóg beter. Daar staat echter weer tegenover dat die boven de 7 graden Celsius snel veel minder gaan presteren dan vierseizoenen-banden. En dat terwijl banden als de Goodyear Vector 4Season, mócht je een keer in de sneeuw terechtkomen, over dermate uitmuntende eigenschappen beschikken dat je je echt geen zorgen hoeft te maken. Een 3peak-symbool krijg je niet zomaar, waardoor je zelfs met een gerust hart op wintersportvakantie kunt gaan met deze banden. Kom daar maar eens aan met je zomerbandjes. En je bent wel mooi van het gedoe met die bandenwissels af. Die zijn leuk in de F1, maar niet voor jou.

Ik wil meer weten!

Dat kan! Klik hier en laat je uitgebreid voorlichten over het gemak én de veiligheid van Goodyear Vector 4Season-banden. Doe jezelf een plezier, en schep een band met Goodyear.

Reacties