(advertorial)

Kijk, je kunt natuurlijk een auto kiezen die maar één ding goed kan. Een sportauto: heel cool, tot je er je hele familie en hun bagage in wil vervoeren. Een elektrische auto: ook tof, tot je ermee op vakantie wilt en tekens achteraan de file voor de snellader staat. En SUV’s: handig, maar ze zien er vaak er heel overdreven uit…

Maar wat als er nou een auto is die álles kan? Die sportieve rij-eigenschappen combineert met een onovertroffen praktische bruikbaarheid? Die zuinigheid en stekkerloos hybride-rijden samenvoegt met een hoge actieradius? En die een krachtig en coupé-achtig uiterlijk weet te verenigen met tijdloze elegantie? Bestaat niet, zeg je? Bestaat wel, zeggen wij: de nieuwe Honda HR-V.

In de Honda HR-V zorgt de naadloze samenwerking tussen een 1.5-benzinemotor en twee elektromotoren voor een verbruik dat onder elke denkbare omstandigheid automatisch geoptimaliseerd is. Opladen hoeft niet: daar zorgt de Honda HR-V namelijk zelf voor. Wat je zegt: zorgeloos. Daarbij is een Honda, zoals bekend, een auto waarin de echte liefhebber van autorijden altijd aan zijn trekken komt: dat spreekt voor zich met een decennialange diepe betrokkenheid met alle takken van de autosport, waaronder de Formule 1-auto van Max. Uiteraard staat naast rijplezier ook veiligheid voorop: in Honda Sense komen tal van elektronische veiligheidssystemen bijeen, die je permanent helpen de drukte om je heen in de gaten te houden.

Van drukte is binnenin de nieuwe Honda HR-V geen enkele sprake. Rust, ruimte en comfort, dáár gaat het om. De achterbank, voorzien van Honda’s onvolprezen Magic Seats-systeem, is zó flexibel in te delen dat je met de Honda HR-V niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk alle kanten op kunt. Het uiterst eenvoudig te bedienen touchscreen, is uiteraard voorzien van alle connectiviteit waar jij als moderne mens op rekent, zoals Android Auto en (draadloze) Apple CarPlay.

Maar de beste manier om je ervan te overtuigen dat de Honda HR-V echt die alleskunner is: ga eens met hem rijden! Via deze link maak je eenvoudig een afspraak – dan zul je zien én voelen dat van al het bovenstaande geen woord overdreven is.