(advertorial)

Na de grootse en succesvolle edities van de afgelopen jaren is het weer de hoogste tijd voor een nieuwe International Amsterdam Motor Show! Van 6 tot en met 10 april vult de RAI Amsterdam zich met de waanzinnigste hypercars, supercars, klassiekers, movie cars en de vetst getunede auto’s die je ooit hebt gezien. Er zullen ruim 300 auto’s staan, van importeurs, dealers en particulieren, verdeeld over zeven hallen van bij elkaar 50.000 m2. En dat is nog lang niet alles!

De Car Catwalk is terug, waar je de bijzonderste auto’s in de spotlights op het podium ziet verschijnen. Drie keer per dag vindt Drivers Dream Live plaats, een liveshow waarin unieke auto’s worden getoond en besproken. Er is een F1-simulator, een Kids Corner met een minicircuit en natuurlijk talloze standhouders en shops: meer dan 100 in totaal, met de mooiste producten en diensten op het gebied van lifestyle, horloges, tuning, audio en natuurlijk auto’s.

IAMS 2023: zorg dat je erbij bent!

Wil je meer informatie, zoals het programma of welke auto’s je precies mag verwachten? Kun je niet wachten en wil je meteen tickets kopen voor een van de beursdagen of de speciale Preview Night? Op amsterdammotorshow.com moet je zijn. We zien je in april in de RAI!