(advertorial)

De Jaguar F-PACE Electric Hybrid (PHEV) is dankzij een flinke upgrade een nog interessantere keuze geworden. De plug-in hybride gaat er niet alleen op elektrische actieradius op vooruit, ook het infotainment is nu nog beter dan eerst. Daarnaast vereenvoudigt Jaguar het aanbod aan uitvoeringen, zodat het kiezen tussen de uitvoeringen nog simpeler is.

De accu van de F-PACE PHEV is nu maar liefst 19,2 kWh groot, wat betekent dat je nu 65 kilometer puur op de elektromotor kun rijden. Dit is een toename van 20 procent, wat je weer merkt in de CO2-uitstoot én het verbruik. Ondanks het lagere brandstofverbruik blijft de F-PACE PHEV sportief met een vermogen van 404 pk en een koppel van 640 Nm. De 0-100-tijd is slechts 5,3 seconden en de topsnelheid is 240 km/u. Al met al is de F-PACE PHEV een luxueuze performance SUV met een vooruitstrevend design, volledig trouw aan de visie van Jaguar.

Het nieuwe infotainmentsysteem

In elke uitvoering van de F-PACE PHEV zit nu standaard Pivi Pro-infotainmentsysteem, waardoor de auto altijd verbonden en up-to-date is. Draadloze Apple CarPlay en Android Auto zijn uiteraard aanwezig.

Uitvoeringen van de plug-in hybride F-PACE

Voor de overzichtelijkheid is de F-PACE PHEV nu alleen te bestellen als sportieve R-Dynamic. Je hoeft alleen te kiezen uit de uitvoeringen S, SE of HSE. Al bij de R-Dynamic S geniet je van het nieuwe Digital Driver Display. De SE en HSE zijn uitgerust met een Interactive Driver Display dat nog uitgebreider is.

De Jaguar F-PACE met Black Pack

Voor een nog krachtigere uitstraling krijgen de R-Dynamic SE en HSE het stoere Black Pack. Hierbij zijn de buitenspiegelkappen, de grille, de omlijstingen van de grille en de zijruiten, de powervents in de voorspatborden, de achterskirt en badges afwerkt in de kleur Gloss Black. Ook het R-Dynamic-embleem op de grille wordt meegenomen. Die badge is zwart met grijs in plaats van rood met groen.

De Jaguar F-PACE PHEV is beschikbaar vanaf 87.973 euro en is vanaf nu hier te configureren bij Jaguar.