2022 was een bijzonder succesvol jaar voor Kia, en de spreekwoordelijke kroon op hun werk was de introductie van de nieuwe Kia Niro. Of eigenlijk: de nieuwe Kia Niro’s. Want zoals je inmiddels van Kia gewend bent, is de Niro er wederom in verschillende smaken: als Hybrid, als Plug-in Hybrid en als volledig elektrische Niro EV.

Goed gezien: alle versies zijn geëlektrificeerd. Met de Niro heeft Kia zichzelf tot doel gesteld om elektrisch rijden, al dan niet met een beetje hulp van een benzinemotor, voor iedereen bereikbaar te maken. Dat betekent dat er voor elk wat wils te krijgen is. Wil je zo zuinig mogelijk rijden voor een aantrekkelijke prijs, dan pak je de Niro Hybrid. Leg je veel korte afstanden en wil je dat graag elektrisch doen, maar tóch de benzinemotor nog niet helemaal vaarwel zeggen, dan is de Niro Plug-in Hybrid je ware. En wie helemaal klaar is voor de overstap naar elektrisch, weet de Niro EV te vinden.

Genomineerd voor Car of the Year

Naast meerdere soorten aandrijflijnen biedt Kia uiteraard de keuze uit verschillende uitrustingsniveaus, voor prijzen die lager liggen dan je misschien zou verwachten. Combineer dit met geavanceerde technologie, connectiviteit en veiligheid op hoog niveau, en je kunt niet anders dan concluderen dat de nieuwe Kia Niro elektrisch rijden nu wel heel aantrekkelijk maakt. Niet voor niets werd hij genomineerd voor de prestigieuze titel Car of the Year.

Alles draait om duurzame, slimme keuzes maken voor de toekomst. Kia biedt je nu een prachtig handvat – pak jij het aan? Meer informatie over de nieuwe Kia Niro vind je hier.