(advertorial)

Een béétje meer performance – we kennen letterlijk niemand die dat niet zou willen. Maar om van je auto nou meteen ‘een project’ te maken… Om er allerlei ingewikkelde technische toestanden op los te laten, of er lelijke dikke uitlaten onder te gaan hangen – dat hoeft nou allemaal ook weer niet. Goed nieuws: er is een eenvoudige manier om jouw auto beter te laten presteren, die helemaal niet moeilijk of peperduur is. Een beter luchtfilter!

Meer lucht is altijd beter

Jij weet ook wel: hoe meer lucht er in je motor terechtkomt, hoe beter hij presteert. Het luchtfilter in jouw auto is niet per se het beste – die komen namelijk bij dé specialist vandaan: K&N. Dik 50 jaar geleden vonden zij het herbruikbare katoenen high-flow katoenen luchtfilter uit, en sindsdien zijn ze alleen maar hard aan het werk geweest om die techniek te verbeteren. Dan mag je jezelf wel een toonaangevende fabrikant noemen, toch? Een K&N-luchtfilter laat tot wel 40 procent méér lucht door, wat extra vermogen oplevert. Het schoolvoorbeeld van een niet al te ingrijpende maatregel die toch resultaat oplevert.

K&N-luchtfilters nu extra voordelig

Het mooie is: K&N-luchtfilters zijn zo’n beetje de enige dingen in de hele wereld die afgelopen tijd niet duurder, maar juist goedkoper zijn geworden. En als je ze bestelt via Extreme Carstyling, al tijdenlang de betrouwbare en uitstekend bevoorrade online reseller van K&N, krijg je er in de Black Friday-week (21 t/m 28 november) nog een leuke K&N-attentie bij ook! Dus wacht niet langer en gun je motor die extra lucht, en jezelf de sensatie van meer power!

Advertentie
Meer
Advertentie