(advertorial)

Stiekem zou het nog weleens fijn zijn als iemand tegen je zou zeggen dat je wel genoeg schermtijd hebt gehad vandaag. Want ongemerkt zit je per dag best wat uurtjes naar je laptop, telefoon en televisie te staren. Vroeger zeiden je ouders daar tenminste nog wat van. Wat sinds je jeugd in ieder geval niet veranderd is, is de perfecte manier om eventjes offline te gaan.

Deze manier om offline te gaan en even te concentreren op iets anders noemt de LEGO Groep ‘joyful focus’. En laat de LEGO Groep nou net een enorm aanbod aan toffe voertuigen hebben om in elkaar te zetten. Zit je elk weekend klaar voor de F1? Dan is er een McLaren Formule 1™ Racewagen (42141). Ander racegenre meer je ding? Dan is er bijvoorbeeld de PEUGEOT 9×8 24H Le Mans Hybrid Hypercar (42156).

Ook genoeg straatmodellen

Of wat dacht je van de geweldige Ferrari Daytona SP3 (42143) en de 2022 Ford GT (42154)? Wil je samen met de kids wat in elkaar bouwen? Haal dan voor jezelf de Land Rover Classic Defender 90 (10317) en voor je bouwmaatje de kleinere Classic Defender (40650) van LEGO Creator. Dan kunnen je oogappeltjes ook eventjes weg van het scherm gaan.

Bovendien zit Vaderdag er ook weer aan te komen, dus als je nog suggesties zoekt voor op je verlanglijstje, zet het dan ook erop. Of als je zelf nog iets voor je pa zoekt, dan zit er tussen de voertuigensets van de LEGO Groep gegarandeerd wat tussen wat hij mooi vindt. Bekijk het hele aanbod van voertuigen op de website van LEGO.

LEGO and the LEGO logo are trademarks of the LEGO Group. ©2023 The LEGO Group.

Product under license by PEUGEOT™ Official 24 Hours of Le Mans Licensed product 

Produced under license of Ferrari S.p.A. The name FERRARI, the PRANCING HORSE device, all associated logos and distinctive designs, including the design of the Ferrari cars, are property of Ferrari S.p.A.