(advertorial)

Misschien ben je er wel klaar mee om alles volgens de geijkte methodes te doen. Zoek je naar paden die niet al door duizenden anderen zijn betreden. Wil je een statement maken dat uitdraagt hoe je erin staat: gedurfd, karaktervol, origineel.

Bij TW Steel delen ze jouw intenties. Voor een horlogemerk is het een gemakkelijke keuze om precies te maken wat mensen willen. Terwijl het ontwerpen van horloges juist kansen biedt om innovatief uit de hoek te komen, met designs waar kracht en zelfvertrouwen uit spreekt. Met een horloge van TW Steel laat je zien dat je niet de geldende norm volgt, maar gaat voor individualiteit en creativiteit.

Onderstreep jouw persoonlijkheid met TW Steel

TW Steel koppelt vooraanstaande Nederlandse ontwerpen aan Zwitserse topkwaliteit. Hun horloges brengen vorm en functie samen en bieden uitzonderlijke precisie. De designs hebben zowel zakelijke als casual en sportieve raakvlakken en lenen zich daarom uitstekend voor elke gelegenheid. Dit alles voor een aantrekkelijke prijs. Of zoals het merk het zelf zegt: een horloge dat je persoonlijkheid onderstreept en niet de wereld kost, is altijd binnen handbereik.

De drijvende krachten achter het Nederlandse merk TW Steel zijn Jordy Cobelens, de commerciële motor, en zijn vader Ton Cobelens, het creatieve brein. Hun missie: horloges verkopen die een betaalbare en geweldige ervaring bieden en echt iets toevoegen aan het leven van de dragers.

Met een ruime selectie aan ontwerpen, kleuren en materialen is er altijd een TW Steel te vinden die aansluit bij jouw wensen, hoe uniek die ook mogen zijn. Zoek je een horloge dat net zo onderscheidend is als jijzelf?

TW Steel horloge kopen? Nieuwe TW Steel collecties! (watchxl.nl)