(advertorial)

In Nederland hebben we ergens tussen de 14 en 18 miljoen parkeerplaatsen. Met een kleine investering van 200 miljoen euro moet het mogelijk zijn om bij elke parkeerplaats een deurmat neer te leggen – zo blijven de vloermatten in je auto tenminste schoon. Op de een of andere manier komt dit plan niet helemaal goed binnen bij de lokale gemeentes, dus tot die tijd moet je zelf iets bedenken om je auto eenvoudig schoon te houden. Bijvoorbeeld met de rubberen vloermatten van GledRing.

De rubberen matten van GledRing passen perfect in jouw auto en maken altijd gebruik van de originele montagepunten. Bovendien zien ze er sportief uit dankzij het bandenprofiel op de vloermat. Het grote voordeel van rubberen vloermatten in de auto is dat het vuil niet hecht, waardoor ze eenvoudig schoon te maken zijn. Heb je wel de halve Utrechtse Heuvelrug mee naar binnen genomen aan je schoenzolen, dan kun je de matten eenvoudig afspuiten. Ook maak je de matten eenvoudig droog.

Ook een doggymat voor achterin

Naast rubberen vloermatten ter vervanging van je stoffen vloermatten, biedt GledRing ook een doggymat voor in de kofferbak. Zo hoef je je trouwe viervoeter niet te remmen in zijn plezier tijdens het uitlaten. Deze mat kun je over de achterbumper uitrollen om krassen te voorkomen. Een bijkomend voordeel is dat de matten een antislip-werking hebben. Zo kun je gewoon een kratje achterin zetten zonder dat hij heen en weer gaat schuiven.

Bekijk het aanbod van GledRing hier.

Advertentie
Meer
Advertentie