(advertorial)

Rijden in een sportauto? Zo’n beetje het leukste wat er is. Rijden in een supercar? Een onvergetelijke ervaring – kost je ongeveer een jaar aan adrenaline, maar dan heb je ook wat. Maar niets, niets, niets kan je voorbereiden op wat rijden in een hypercar met je doet. Dat is een spektakel dat van de eerste tot de laatste seconde in je geheugen gebeiteld, nee: gebrandmerkt zal zijn. Je zult nog eerder je eigen verjaardag vergeten dan je niet meer herinneren wat die hypercar bij je heeft aangericht.

De ellende met hypercars is dat ze allemaal drie dingen gemeen hebben. Ze zijn belachelijk snel, ze zijn belachelijk duur en (mede daarom) zijn het er maar belachelijk weinig. De kans dat jij ooit in een hypercar terechtkomt, is dan ook belachelijk klein. Nul, zeg maar. Minder dan nul. En dan nog kleiner. Of..?

Hét voorbeeld van een hypercar is de Bugatti Veyron. Een auto die zo krankzinnig ingewikkeld in elkaar zit dat het zelfs een megaconcern als Volkswagen ongeveer tienduizend jaar kostte om hem te ontwikkelen. Zestien cilinders. Vier turbo’s. 1.001 pk. 0 tot 100 in minder tijd dan het jou kost om ‘Bugatti Veyron’ te zeggen, zolang je daar tenminste langer dan 2,5 seconden over doet. Een top van dik 400 km/u. Ach, jij kunt al die cijfertjes ook wel dromen. Of…

Laat je dromen werkelijkheid worden

…Of je kunt ze werkelijkheid laten worden! Ja, jij. Serieus. Want Buena Vida Supercar Verhuur kan jou een half uur, 30 minuten, 1.800 seconden achter het stuur van een Bugatti Veyron neerzetten. Ja, met draaiende motor en dat er ook echt wat gebeurt als je dat rechterpedaal intrapt – rijden dus! Jij kunt voelen hoe dik 1.000 pk in je rug aanvoelt! Jij kunt horen hoe zestien cilinders klinken! Jij kunt ervaren wat een hypercar met je uitvreet! Jij mag je eigen verjaardag vergeten!

En geen zorgen: er zit een ervaren instructeur naast je die precies weet wat een Veyron kan (alles) en niet kan (verrassend weinig) en wat jij kunt (veel minder dan een Veyron). En die er perfect voor kan zorgen dat jij het maximale uit jouw Bugatti Experience kunt halen.

Haakjes en oogjes?

Nou, eentje. Het is, dat zul je begrijpen, nogal een gedoe om zoiets in elkaar te zetten. Vandaar dat Buena Vida wel graag eerst wil peilen hoe groot de belangstelling is. En dus gaat het geheel op voorinschrijving. Hoe eerder je inschrijft, hoe goedkoper je deelname is. En alleen als er voldoende inschrijvingen zijn, zal het evenement doorgaan. Gaat het niet door, dan krijg je uiteraard je geld terug. Gegarandeerd. Allemaal keurig geregeld met notarissen en veilige rekeningen waar ook een boekhouder met een gokverslaving (we noemen maar wat) niet bij kan.

Gun jezelf deze levensveranderende ervaring en schrijf jezelf vandaag nog in. Alles wat je wilt weten, ook wat het kost enzo, kun je verder vinden op bugattiexperience.com. Doen!

1.001 pk iets te veel van het goede?

Wil je niet per se in een hypercar rijden, maar eerst eens opstarten met een supercar, is dat uiteraard ook mogelijk via deze link. Deze prijzen variëren tussen de 250 en 500 euro, de Bugatti begint vanaf 1.500 euro, wees er snel bij want de prijs zal oplopen naar 2.500 euro voor de laatste tickets.

Foto: MKS.CARPHOTOS