(advertorial)

Niet alleen de uitgebreide collectie exclusieve automobielen is van een bijzonder hoog niveau, ook op het gebied van service en onderhoud biedt Thijs Timmermans in Waardenburg hoogstaande kwaliteit. Daarom staat er voor onderhoud en reparaties aan uw kostbare bezit een team van ervaren vakspecialisten voor u paraat. In onze werkplaats staat slechts een doel centraal: uw auto in topconditie houden!

De unieke onderhoudsformule van Thijs Timmermans

Alle technische specialisten van Thijs Timmermans zijn ervaren vakmannen met het autoliefhebbershart op de juiste plaats. Zij begrijpen uw passie voor uw auto en doen er alles aan om uw bezit in topconditie te houden. Naast de specialisatie in Mercedes-Benz (alle modellen en bouwjaren) zijn ook andere merken in onze werkplaats in meer dan goede handen. Er wordt gewerkt met state-of-the-art apparatuur, maar wij beseffen goed dat het uiteindelijk onze vakmensen zijn die het verschil maken. Alle vormen van onderhoud en reparaties worden hier uitgevoerd, waardoor wij gerust durven te beweren dat wij uw auto gegarandeerd in topconditie houden!

Professioneel onderhoud met behoud van fabrieksgarantie

Onze technische specialisten hebben alle benodigde kennis en apparatuur in huis om uw auto volgens fabrieksspecificatie te onderhouden. Tel daarbij op dat wij uitsluitend gebruikmaken van hoogwaardige onderdelen en u bent bij Thijs Timmermans verzekerd van topkwaliteit onderhoud met behoud van fabrieksgarantie!

Van liefhebbers voor liefhebbers

Wij begrijpen uw liefde voor een specifieke auto als geen ander. Maak daarom ook kennis met onze inspirerende aanpak op het gebied van service en onderhoud en bezoek ons bedrijf aan de Filipsweistraat 9 in Waardenburg. Kijk voor meer informatie op onze website.

Wij zoeken fulltime Monteurs

Als eerste monteur / APK Keurmeester ga je zelfstandig reparaties verrichten en diagnoses stellen. Uiteraard ben jij volledig op de hoogte van de nieuwste techniek en heb je een passie voor auto’s in het algemeen en relevante werkervaring. Je werkt bij ons vaak met de krachtigste motoren en aandrijftechnieken van exclusieve (sport)auto’s, gecombineerd met de nieuwste software. Dat geeft jou de kick waarnaar je op zoek bent. Kijk voor meer informatie over de vacature op de website.