(advertorial)

Er zijn twee dingen zeker in het leven: de dood en belastingen. Maar er is nog een derde zekerheidje te vinden. De ‘beste’ horloges komen uit Zwitserland. Al jaren wordt de Zwitsere horlogerie erkend als het meest trendy en vooruitstrevend binnen de wondere wereld van uurwerken. Een voorbeeld hiervan is de Tissot PRX 35mm Powermatic 80.

Al sinds 1853 streeft Tissot naar innovatieve technologie, precisie en stijlvolle designs. En dat met succes. Door de jaren heen hebben ze hun vakmanschap steeds verder geperfectioneerd en dat is terug te zien in hun iconische designs. Dus zoek je nog naar een mooie polsversiering die jou de tijd kan vertellen? Neem dan een kijkje op de website van Tissot.

Tissot PRX 35mm Powermatic 80

Het nieuwste pronkstuk van de Zwitserse meesters van Tissot is de PRX 35mm Powermatic 80. Het model combineert tijdloze esthetiek met hedendaagse technologie. Het horloge heeft een 35-millimeter stalen kast en een levendige ijsblauwe wijzerplaat. Perfect voor de aankomende wintermaanden. Het heeft bovendien een gangreserve van liefst 80 uur.

Verder voegt het kenmerkende wafel-wijzerplaatpatroon een unieke verfijning toe aan dit automatische uurwerk. Zwem je graag met je horloge om? Dat kan met de PRX 35mm Powermatic 80, want deze heeft een waterdichtheid tot 100 meter. De open achterkant toont het automatisch opwindende uurwerk met Nivachron-balansspiraal. En de stalen band met satijnglans, compleet met een stalen vouwsluiting, zorgt voor een onberispelijke pasvorm.

Dat alles maakt de Tissot PRX 35mm Powermatic 80 een verleidelijke keuze voor alle horlogeliefhebbers.