(advertorial)

‘Achter het stuur zitten’. Niet alleen een van onze favoriete bezigheden – ook een metafoor voor ‘het heft in eigen hand nemen’. Exact wat TW Steel zichzelf tot missie heeft gesteld. Want horloges maken kan heel makkelijk zijn als je het volgens de bekende wegen doet. Cruisecontrol aan, rijstrookhulp actief. TW Steel neemt liever het stuur over en kiest de weg vol hobbels en valkuilen. Alleen zo pak je nieuwe kansen.

Vanzelfsprekend geldt deze mindset ook voor de dragers van TW Steel-horloges. Al sinds de oprichting in 2005 weten de individuen, de avonturiers en de ontdekkers het Nederlandse merk te vinden. Mensen die hun eigen koers varen, die worden gedreven door een gezonde afkeer voor middelmatigheid. Zij stellen prijs op de karakteristieke stijl en originele designs die TW Steel al zoveel jaren aan de man brengt.

Als jij op zoek bent naar het oude vertrouwde, als je liever stilzit en afwacht, dan is TW Steel niets voor jou. Maar neem jij graag het stuur over om af te wijken van de gebaande paden? Geef jij graag gas en bepaal je je eigen koers? Angst bestaat niet. Welkom bij de club.

Onderscheid jezelf met TW Steel

De drijvende krachten achter TW Steel zijn Jordy Cobelens, de commerciële motor, en zijn vader Ton Cobelens, het creatieve brein. Hun missie: horloges verkopen die een betaalbare en geweldige ervaring bieden en echt iets toevoegen aan het leven van de dragers.

Met een ruime selectie aan ontwerpen, kleuren en materialen is er altijd een TW Steel te vinden die aansluit bij jouw wensen, hoe uniek die ook mogen zijn. Zoek je een horloge dat net zo onderscheidend is als jijzelf? Check de nieuwe TW Steel-collecties hier!