Neem nu een 1,5-jaarabonnement op TopGear Magazine (18 nummers) voor slechts 89,95* euro, en ontvang als welkomstcadeau een rijvaardigheidstraining van Bleekemolens Race Planet ter waarde van 160 euro!

Doe als The Stig en investeer in je rijvaardigheid!

De rijvaardigheidstrainingen van Bleekemolens Race Planet staan niet alleen in het teken van verkeersveiligheid, ook rijplezier en sportief rijden vormen een belangrijk onderdeel van de training. Of je nu veel kilometers per jaar rijdt of niet, een beginnende bestuurder bent of al jaren je rijbewijs hebt; het is verstandig om mee te doen aan een rijvaardigheidstraining.

Na het volgen van deze training ben je niet alleen een veiliger weggebruiker, maar ken je je eigen auto beter en beleef je (nog) meer plezier aan het autorijden. Stig likes!

De rijvaardigheidstraining houdt onder andere in: uitleg over de juiste zit- en stuurhouding en spiegelafstelling, het rijden van de 'ideale lijn', 'sportief' rijden, stuuroefeningen: een slalom voor- en achteruit, uitwijkproef, remproef en afsluiting met een certificaatuitreiking. De training is geschikt voor elke automobilist, ervaren en onervaren. Je volgt de cursus met je eigen auto. Het aantal cursisten per cursusdag is beperkt zodat intensieve persoonlijke begeleiding gegarandeerd is.

Anderhalf jaar je favoriete auto- en lifestylemagazine plus een nuttige én vermakelijke rijvaardigheidstraining: dat klinkt als iets wat je niet mag missen, en dat is het ook. Maak dus snel gebruik van deze abonnementsaanbieding!

Let op: bij een abonnement op TopGear ontvang je gratis de digitale versie op je tablet en smartphone! Klik hier voor meer info.


* Voor abonnementen in België geldt een toeslag van 1 euro per nummer (uitgezonderd digitale abonnementen). Voor de overige voorwaarden klik hier.

Reacties