Wist je dat Jeremy, naast zijn TopGear-werkzaamheden, ook elk jaar zelf een dvd maakt met de mooiste, snelste en meest bijzondere supercars erop? Dan weet je het nu. En we hebben meteen goed nieuws voor je: als je nu een jaarabonnement (12 nummers) op TopGear Magazine neemt voor slechts 59,95* euro, krijg je van ons twee van deze dvd’s gratis thuisgestuurd!

Het gaat ten eerste om de dvd The Italian Job, waarin Jeremy afreist naar Italië om daar allerlei exoten over circuits te jagen. Zo zet hij de Ferrari 458 Italia af tegen de 599 GTO, en maken ook de Lamborghini Gallardo Superleggera, Porsche 911 GT3 RS, Mercedes SLS AMG en Pagani Zonda R hun opwachting. Spektakel verzekerd!

Op de dvd Duel gaat het vooral om wedstrijdjes: de Aston Martin DBS Volante tegen de Ferrari California, een verticale sprintrace tussen een kwartje en een Ford Scorpio, en Jeremy zelf in een Focus RS tegen The Stig in een Gallardo Spyder. Wie zal er winnen? Ook bolides als de Audi R8 V10, Lotus Evora, BMW M3 en Lamborghini Murciélago SV ontbreken niet.

Spoed je dus naar onze abonnementenpagina en sluit die TopGear-abo af – voor jezelf of voor iemand anders (waarbij jij de dvd’s ontvangt). Go!
 

* Voor abonnementen in België geldt een toeslag van 1 euro per nummer. Voor de overige voorwaarden klik hier.

Reacties