Met dit weer draag je kleding met korte mouwen, dus is het des te prettiger om een kloeke klok om je pols te dragen. Dat treft: neem je nu een tweejaarsabonnement op TopGear Magazine, dan hebben we een prachtig TW Steel-horloge voor je!

TW Steel behoeft eigenlijk geen nadere introductie. Het succesvolle Nederlandse merk, bekend om z'n oversized ontwerpen, is nog altijd zeer geliefd en gewild onder de liefhebbers van stijlvolle en sportieve horloges. Deze TW401 is onderdeel van de Lotus F1 Team Pilot-serie en heeft alles wat je je in een hippe klok kunt wensen: een dikke leren band, een forse (48 millimeter) stalen kast van topkwaliteit, gehard mineraalglas en een blauwe wijzerplaat met sunray-effect voor een extra sjieke uitstraling.

In de winkel betaal je voor de TW401 niet minder dan 219 euro, maar bij een tweejaarsabonnement op TopGear Magazine – voor slechts 119,90* euro – geven we 'm nu geheel gratis weg! Niet te geloven? Geloof het toch maar. En klik dan snel door om zo'n abonnement af te sluiten – of geef het cadeau, en strijk zelf die stoere TW Steel op. Slimmerik!
 

* Voor abonnementen in België geldt een toeslag van 1 euro per nummer. Voor de overige voorwaarden klik hier.

Reacties