De eerste Super Car Sunday, die twee maanden geleden op Assen werd gehouden, was met meer dan 18.000 bezoekers een ongekend succes. In plaats van 'tot volgend jaar' roept de organisatie nu: 'dat doen we nog een keer!'

Jazeker, Super Car Sunday keert terug, op zondag 10 augustus aanstaande op het circuit van Zandvoort! De paddock wordt gedeeld met twee andere evenementen – Paddock Porsche en het Nationaal Oldtimer Festival – en zal zich wederom vullen met de meest exotische supercars en uitzinnige hypercars, zoals de Lamborghini Huracán, de Porsche 918 Spyder, de McLaren P1 (twee keer!) en de Koenigsegg Agera R. Ook de Bugatti Veyron, Koenigsegg CCXR en Lamborghini Aventador Roadster 50 Anniversario zijn erbij, net als de klassieke Lamborghini Countach en Ferrari F50. Je kunt de bolides bewonderen op de paddock en in actie zien op het circuit, waar minimaal drie showblokken van 20 minuten gehouden worden; plus de inmiddels bekende dragraces!

Je ziet het: ongelooflijk vette auto's, het machtig mooie circuit van Zandvoort en (hopelijk) topweer, wat wil je nog meer? Zorg dat je erbij bent! Koop je tickets (inclusief toegang voor Paddock Porsche en het Nationaal Oldtimer Festival) voor 19 euro aan de kassa of met 2,50 euro korting in de voorverkoop. Kinderen tot en met 6 jaar hebben gratis toegang, voor kinderen van 6 t/m 16 jaar kost het 5 euro. Zie je daar!