Een jaar Top Gear (12 nummers) met gratis twee dvd’s: De Uitdagingen II en Clarkson’s Thriller voor slechts 59,95 euro!

Klik hier om je aan te melden.


Clarkson Thriller

 
Clarkson’s nieuwe dvd is, zoals de naam al doet vermoeden, geheel gewijd aan thrills achter het stuur. Aston Martins gentlemancrimineel, de DBS, neemt het op tegen zijn Italiaanse rivalen. De lichtgewicht Lamborghini Superleggera vecht het uit op de baan tegen de Ferrari 430 Scuderia en de test van de beste supercars brengt JC naar de adembenemende wegen van de Zwitserse Alpen, de limietloze Autobahn en… uh, Norfolk.
 
De 320 km/u-snelle Porsche 911 Turbo paradeert in zijn natuurlijke habitat – op de Autobahn. JC vult zijn longen met frisse lucht uit de turbocompressor van de Pagani Zonda Roadster F. En dan is er raketwetenschap – Clarkson-stijl – wanneer hij raketwerpers bevestigt op een Porsche 944 (ze zien er alleen uit als afvoerpijpen gewikkeld in aluminiumfolie). En de rest explodeert zo’n beetje.

Top Gear – De Uitdagingen 2

 
Meer dan twee uur non-stop genieten met deze nieuwe dvd van Top Gear. Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May riskeren wederom stijlvol vernederd te worden in een nieuwe serie magnifieke uitdagingen, waarin triviale rivaliteit schromelijk wordt overdreven… Op deze dvd krijgt de liefhebber zeven Top Gear-uitdagingen voorgeschoteld die zijn gemonteerd tot één lange Top Gear-aflevering van meer dan twee uur. Niet te missen voor alle fans!
 
Op deze dvd:
– Amfibievoertuigen: het vervolg
– Bugatti Veyron vs. Eurofighter
– Race door Londen
– Camperracen
– De beste autoroute
– Fiat 500 vs. BRN X

– De 24-uursrace

Reacties