Gun jij degene die jou getipt heeft voor een abonnement op Top Gear ook wat, grijp dan nu je kans. Als jij nu een abonnement neemt ontvang je een jaar lang Top Gear (12 nummers) én gratis een aandeel Spyker. Geef daarbij op welke Top Gear-abonnee jou daarover getipt heeft en diegene ontvangt van ons ook een aandeel Spyker. Kunnen jullie samen naar de aandeelhoudersvergadering…

Waarom deze actie?

Ten eerste om al het gezeur over Spyker: laten we blij zijn een échte supercarfabrikant in Nederland te hebben! Top Gear steunt Spyker en wij vinden dat jij dat ook moet doen: vandaar gratis een aandeel Spyker. Ten tweede, een bestaande abonnee die ook een aandeel Spyker wenst, kan op deze manier daar gratis aan komen. Hij moet er alleen wat voor doen: iemand tippen om ook een abonnement te nemen.

Hoe werkt het verder? Heel simpel: bij het jaarabonnement mét Spyker-aandeel krijg je voor 59,95 euro een jaar lang Top Gear. Er wordt bij Alex Beleggingsbank een internet-belegingsrekening voor je geopend – de daarvoor te tekenen papieren krijg je vanzelf thuisgestuurd -, met daarop één aandeel Spyker. Je moet daarvoor wel 18 jaar of ouder zijn. Dat sturen we ook op naar de abonnee die jouw tipgever is (mits je zijn gegevens correct invult – dat wijst zich vanzelf als je straks verder klikt).

De aankoopkosten nemen Alex en wij voor onze rekening. Alex rekent zogenaamd bewaarloon en dat kost je wel 0,04 eurocent per jaar. Maar gezien de door ons verwachte koersstijging is dat natuurlijk peanuts.

Als je er van af wilt – wellicht is de koers sky-high omhoog geschoten en wil je je winst pakken – dan kan dat zonder problemen, alleen bedragen de verkoopkosten dan éénmalig 10 euro. Dus als de koers van het aandeel Spyker morgen 15 euro bedraagt en je wil verkopen dan houd je daar na aftrek van verkoopkosten 5 euro aan over. Hé, het aandeel is een krijgertje hè! Bedenk wat er gebeurt met de koers als ze de Formule 1 winnen, 500 orders voor de D12 binnen krijgen, etc. Dan is de koerswinst natuurlijk helemaal voor jou. En misschien keert Victor Mullers opvolger ook nog wel dividend uit.

Je kunt trouwens ook met je Alex internet-beleggingsrekening meer aandelen Spyker kopen of aandelen van andere bedrijven. Alleen betalen wij dat niet voor je… Duidelijk? Kan niet anders. Ga hieronder verder met je aanmelding!

Klik hier

Reacties