Advertorial

‘Is het nog ver?’ Kijk, daar ben je in ieder geval al van af, met een Opel Online Edition. Dan hebben de kinderen het op de achterbank gewoon te druk met hun YouTube-filmpjes. Maar er zijn nog zo veel andere redenen om voor een Opel Online Edition te gaan!

Personal Assistant

Zo heb je in een Opel Online Edition altijd de beschikking over je eigen Personal Assistant. Met één druk op de knop ben je verbonden met een Nederlands sprekende Opel OnStar-medewerker. Die kan je niet alleen onmiddellijk vertellen waar dat ene leuke restaurantje ook alweer zat (ook als dat in Frankrijk, Duitsland of Ouagadougou was. Oké, dat laatste duurt misschien wat langer), maar het adres ook meteen in je navigatiesysteem zetten! Handiger wordt het niet.

Noodhulp

Of stel je voor dat je pech krijgt, of erger (kan gebeuren) betrokken bent bij een ongeval. De OnStar-medewerker kan meteen hulpdiensten inschakelen; jij hebt tenslotte al genoeg aan je hoofd. Al was het misschien handig geweest als je thuis alvast even via de app de bandenspanning van je Opel had gecheckt – ook dat kan namelijk gewoon, met een Opel Online Edition. Zelfs als je niet in de auto zit, kan OnStar van onschatbare waarde zijn: als je auto gestolen wordt, blijft OnStar hem gewoon in de gaten houden.

4G WiFi-hotspot

Elke Opel Online Edition is uitgerust met een 4G WiFI-hotspot, waaraan je maar liefst zeven mobiele telefoons of tablets kunt koppelen. Daarnaast kun je natuurlijk ook je smartphone aan de auto koppelen, via het IntelliLink Multimediasysteem. Zo kun je eenvoudig via Apple CarPlayTM je eigen Spotify-playlists door de auto laten galmen, snel met spraakbesturing een mailtje dicteren of een sms laten voorlezen. Geniaal!

Digitale radio

Ken je dat? Heb je net een leuke radiozender gevonden, kraakt en stoort ie na een paar kilometer alweer zo erg dat er niet meer naar te luisteren is. Dat is ook voltooid verleden tijd, want een Opel Online Edition heeft altijd DAB+ (Digital Audio Broadcasting) aan boord. Nooit meer storingen of gekraak: alle zenders komen glashelder binnen.

Diverse modellen

Er zijn diverse modellen van Opel verkrijgbaar als Online Edition: er is er zelfs al een voor € 14.745! Check hier alle mogelijkheden.