Als dit geen waanzinnige aanbieding is voor leden van Autofans, dan weten we het ook niet meer: een half jaar Top Gear Magazine in je bus (6 nummers) en een gratis Top Gear-dvd (The Challenges – 43 minuten) voor slechts € 19,95! Dat is een korting van 50% op de losse nummerprijs!

Je krijgt elke maand het coolste, dikste en meest onafhankelijke automagazine thuis gestuurd en je kunt genieten van de streken die Richard Hammond, Jeremy Clarkson en James May uithaalden om eer en glorie te behalen. Wat natuurlijk volslagen debiel is.

In de Top Gear-dvd The Challenges neemt Hammond het in een Bugatti Veyron op tegen een straaljager, Jeremy bedenkt de beste gezinscabrio en zet een slijptol in een Renault Espace en May en Hammond proberen een Robin Reliant - zo’n belachelijke driewieler – om te bouwen tot spaceshuttle om het geheel vervolgens met raketaandrijving te lanceren. Dat noemen ze nu Britse humor. Kortom een supergave dvd dus!

Schrijf je nu snel hier in voor dat abonnement anders mis je de maandelijkse columns van Hammond, Clarkson en May, de beste autotests, de coolste gadgets en meer… 

Reacties