Topmerken presenteren zich op AutoSalon Rotterdam. De AutoSalon vindt plaats van 29 november tot en met 2 december in Ahoy Rotterdam.

Tijdens de eerste editie van dit spectaculaire evenement worden merken als Audi, Citroën, Ferrari, Ford, Honda, Jaguar, Lamborghini, Lexus, Mazda, Maserati, Nissan, Opel, Seat, Skoda, Tesla, Volkswagen en nog veel meer tentoongesteld.

Ronkende motoren, glimmende bolides, luxe lifestyle-presentaties en verschillende themapleinen. Op de AutoSalon beleeft u het allemaal!

Met alle high-end merken en al het spektakel er om heen is de AutoSalon Rotterdam een ware belevenis voor autoliefhebbers en anderen. Naast alle topmerken en autogerelateerde producten is er een lifestyle-paviljoen, een kunstplein en nog meer. Dit alles zorgt voor extra beleving op de beurs, waar ook vrouwen en kinderen genieten van meer dan alleen auto’s.

Auto’s, proeverijen, juwelen en luxe, het is allemaal te bezichtigen tijdens de AutoSalon. Kom naar de AutoSalon en laat uw auto taxeren, ontvang een gegarandeerd bod en shop verder! Of maak een testrit op het elektrisch-rijden-paviljoen en bewonder de groene, stille en schone auto’s, scooters, fietsen en driewielers.

Mis de eerste editie van AutoSalon Rotterdam niet!

Kijk voor meer informatie op www.autosalonrotterdam.nl.