Op de Top Marques Show in Monaco heeft Bewerp de Savage Revale Roadyacht GTS weer eens laten zien. Oftewel, een vierdeurs supercar met klapdak. En waar komt dit kunstwerk vandaan? Geloof het of niet, maar gewoon uit Nederland!
 
Onze Nederlandse vrienden hebben er werk van gemaakt. Je bent wel het mannetje als je met deze Savage blablabla komt aanrijden. En al helemaal als je vervolgens op krankzinnige wijze moet uitstappen. Enig kunst en vliegwerk is vereist. Maar goed, aan aandacht zal het je niet ontbreken. En daar is het toch allemaal om te doen… Uiteraard is ook voorzien in een dak. Geen tentzeil maar een opvouwbare hardtop, die 20 seconden nodig heeft om volledig in- of uit te klappen.
 
De supercar met te lange naam is gebaseerd op de Corvette C6. Ook de krachtbron wordt (vooralsnog) bij GM ingekocht. In dit geval gaat het om de zogeheten LS7 V8-motor goed voor 670 pk en 540 Nm aan koppel. In 3,6 seconden tover je 100 km/u op de klok en het feest eindigt pas bij 320 km/u. Bewerp wil de Savage Revale Roadyacht GTS in gelimiteerde oplage gaan bouwen en denkt zelf aan een prijsstelling vanaf zo’n 2 euroton.

Reacties